Dagtrip naar Hilvarenbeek en Mol

Vertrek vanaf uw opstapplaats naar Hilvarenbeek. Daar brengt u een bezoek aan het likeur- en frismuseum.

U wordt ontvangen met koffie met gebak, daarna krijgt u een rondleiding met gids. Door de combinatie van likeur en frisdrank is dit museum voor zowel jong als oud leuk. U gaat even terug in de tijd waarin toen frisdank werd gemaakt zo ook met de likeur. Voor meer informatie kunt u kijken op www.likeur-frismuseum.nl

Na dit bezoek rijden we naar Mol waar u de broodmaaltijd krijgt bij de Kaasboerin. De Kaasboerin is gekend voor zijn uitermate vriendelijke en vlotte bediening, perfect verzorgde diners & bufette.
De kinderen kunnen hun hartje ophalen in de totaal vernieuwde speeltuin terwijl de ouders tot rust komen op het grote & sfeervolle terras.  Klik hier voor meer informatie.
Bewonder hier ook de “Wall Of Fame”

’s Middags een bezoek aan de Postel Hoeve te Mol. Waar u kun genieten van het Nostalgische restaurant met een prachtige geschiedenis. Bovendien heeft het restaurant verse kruiden, eetbare bloemen en kruidenboeketten (tussie-mussies) voor het gasthofrestaurant uit hun eigen middeleeuwse tuin. Klik hier voor meer informatie.

U kunt ook voor andere opties kiezen, zoals u ziet op de website van de kaasboerin. www.kaasboerin.be

Aan het eind van de middag weer retour naar huis met de mogelijkheid om op de terugweg een diner te gebruiken.

Terug naar Groepsarrangementen