Familiepark Drievliet

Familiepark Drievliet, een park vol met spannende attracties, shows, en veel meer! Race in de snelle verschillende attracties, en ga kijken naar de schitterende shows! Er zijn superleuke 3d shows waar u op het puntje van uw stoel gaat zitten! Er is ook een hal vol met spelletjes om lekker te gamen. U kunt natuurlijk ook lekker eten en drinken om even bij te komen. Er zijn spannende, natte, snelle en nog veel meer verschillende attracties! Voor een kick kunt u hier echt wel genieten. Maar dit park is ook superleuk voor kleinere kids! Want er zijn ook speeltoestellen geschikt voor jongere kinderen.

Voor goed vervoer heeft Zeebratours de goede capaciteiten. Wij hebben professionele bussen voor een goede rustige reis. Wij vervoeren ook rolstoelen voor invaliden. Wij kunnen extra personeel inzetten als er hulp nodig is. Zeebratours vervoert ook grotere groepen met onze touringcarren.

U kunt een offerte voor vervoer vinden op onze site, en als u verdere vragen heeft of u wilt meer informatie, kunt u ons altijd bereiken.

Terug naar School- en studiereizen