Pinguin Reizen

De Pinguïn Reizen van Zeebra Tours  ……………. beestachtig goed!!!

Onze afdeling reizen, die al meer dan 25 jaar interessante, leuke dagtochten, bus vakanties en andere evenementen in binnen- en buitenland organiseert voor individuele reizigers, als mede voor klenere groepen.

We hebben een speciale website voor deze reizen nl.: Pinguin Reizen

Kijkt u regelmatig voor de komende reizen, die op deze website vermeld worden. Onze klanten komen voor het merendeel uit de regio West Brabant. Op dagreizen hebben wij diverse opstapplaatsen in de richting van de bestemming van de reis op die dag. Bij meerdaagse reizen hebben wij slechts 1 of 2 opstapplaatsen, waar u eventueel gratis uw auto kunt parkeren.

Voor grote groepen, verenigingen, orkesten, scholen, bedrijven etc. kunnen wij in samenwerking met onze afdeling planning een reis op maat maken aan de hand van uw budget en wensen. Heeft u plannen met uw groep? Vraagt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

U bent bij ons altijd welkom op kantoor voor een informeel oriënterend persoonlijk gesprek bij een kopje koffie, thee of glaasje fris. Belt u voor een afspraak. Bij Zeebra Tours maken wij tijd voor U!!

Terug naar Evenementen