Twee daagse trip naar Brugge

Programma in samenwerking met Group Travel Desk
De 2-daagse zal uit het onderstaande programma bestaan.

Dag 1
U vertrekt vanuit uw opstapplaats naar Brugge, waar u aan het begin van de middag zult arriveren. U heeft in de stad even wat vrije tijd om lekker iets te drinken op een terras, een kleine snack te nuttigen of wat winkels te bekijken. Alvorens we in de loop van de middag de groep zullen verdelen in klenere groepjes om Brugge op een originele manier te verkennen.
Naar keuze kunnen de groepen een wandelarrangement (4 uur) of een fiestarrangement (4,5 uur) kiezen.

Wanneer u deelneemt aan het wandelarrangement, zult u worden verrast op een driegangen menu in 3 verschillende restaurants. Terwijl u van gerecht naar gerecht wandelt, kunt u langs de mooiste kantjes van de stad kuieren en luisteren naar grappige en sappige verhalen over Brugge.

Ook wanneer u zich aansluit bij de fietsgroepen, zult u het culinaire Brugge gaan verkennen. U leert 3 verschillende restaurants kennen en terwijl u een mooie fietstocht maakt, krijgt u een aantal leuke en interressante verhalen te horen. U verlaat de historische kern van de stad en wordt meegenomen langs de windmolens, de poorten en prachtige hoekjes en wijken van het minder bekende Brugge.
De mensen die na het wandelen of fietsen in de stad willen blijven om de gezellige kroegjes en uitgaangs gelegenheden te bekijken, kunnen later op eigen gelegenheid naar het hotel terug komen. De overige mensen nemen we mee terug naar het hotel (waar ook in de bar nog even gezellig nagepraat kan worden over de middag.)

Dag 2
Na een overheerlijk uitgebreid ontbijt in het hotel, vertrekt u naar het centrum waar u weer in groepen wordt verdeeld.

Een deel van de groep begint met een rit door de binnenstad met de paardentram (1 uur), terwijl het andere deel van de groep zich in vervoering laat brengen door de romantiek van de Brugse reitjes (kanaaltjes in het centrum van Brugge die genoemd zijn naar de Reie).Vanuit een bootje krijgt u de mooiste plekjes van de stad vanuit een volledig nieuw perspectief te zien (1/2 uur). In de loop van de ochtend wordt geruild, zodat iedereen zowel een rit met de paardentram als een rondvaart heeft gemaakt. Tussen het wisselen door heeft u voldoende tijd om op eigen gelegenheid ergens even een bakje koffie te gaan drinken.

U sluit gezamenlijk af in Brugge met een heerlijke 3-gangen lunch alvorens u weer met de bus vertrekt naar uw opstappunt.

Terug naar Groepsarrangementen