Veiligheid in het verkeer voor kinderen

De afgelopen jaren hebben wij erg leuke en praktijkgerichte ervaringen opgedaan door samen met een aantal basisscholen te werken aan de veiligheid van hun leerlingen in het verkeer. Dit is zowel door leraren, leerlingen als ook onze buschauffeurs als erg positief ervaren. Zoals ook bij u bekend zal zijn, gebeuren er helaas nogal wat ongelukken met kinderen in het verkeer waarbij bussen of vrachtwagens betrokken zijn.

Door kinderen te laten ervaren wat een chauffeur nu wel en niet kan zien vanuit de bus/vrachtwagen zullen de kinderen hier in de praktijk ook meer rekening mee gaan houden wat de veiligheid zeker te goede zal komen. Wij willen de leerlingen dan ook de mogelijkheid bieden om klassikaal deel te nemen aan een cursus waarbij wij de leerlingen op school komen ophalen om vervolgens op onze vestiging, in een straal van 25 km deel te nemen aan een praktijkles verkeer (maximaal 30 personen per sessie).
Heeft u zelf de ruimte op of nabij uw school voor deze cursus? Het is ook mogelijk voor ons om op locatie deze cursus te verzorgen.

Wat kunt u van ons verwachten:

  • 1 tot 1,5 uur durende cursus op het terrein van Zeebra Tours
  • Chauffeur geeft uitleg over wat er al dan niet zichtbaar is voor de chauffeur en waar de kinderen zelf op moeten/kunnen letten.
  • Uitzwenken van bussen/vrachtwagens
  • Interactie met de kinderen. Zij mogen zelf om de beurt ervaren wat ze bijvoorbeeld in de spiegels al dan niet kunnen zien.
  • Een leuke kleurplaat voor ieder kind

Totaalprijs: € 125,- per uur (inclusief BTW)

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact op nemen met onze medewerkers. Zeebra Tours is altijd bereid om mee te denken/kijken naar de mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen.

Terug naar Evenementen